Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30019
Title: Удосконалення бісквітного напівфабрикату на основі борошняних сумішей і фітокомпозицій
Authors: Кочерга, В. І.
Назар, М. І.
Issue Date: 19-May-2011
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Кочерга В.І., Назар М.І. Удосконалення бісквітного напівфабрикату на основі борошняних сумішей і фітокомпозицій. Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 трав. 2011 р. Харків : ХДУХТ, 2021. Ч. 1. С. 37-38
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30019
Appears in Collections:Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy dop. Mizhnar. nauk._prakt. konf. 19.05.2011 r_1-37-38.pdf208.58 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.