Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29902
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЄвлаш, В. В.-
dc.contributor.authorАкмен, В. О.-
dc.contributor.authorМалафаєв, М. Т.-
dc.date.accessioned2023-04-13T20:53:09Z-
dc.date.available2023-04-13T20:53:09Z-
dc.date.issued2011-05-19-
dc.identifier.citationЄвлаш В.В., Акмен В.О., Малафаєв М.Т. Вплив дієтичних добавок на реологічні властивості солодких плиток (типу ірис), збагачених гемовим залізом у процесі їх тиражуванняьного господарств і торгівлі. Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 трав. 2011 р. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 31-32uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29902-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.titleВплив дієтичних добавок на реологічні властивості солодких плиток (типу ірис), збагачених гемовим залізом у процесі їх тиражуванняuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy dop. Mizhnar. nauk._prakt. konf. 19.05.2011 r_1-31-32.pdf202.19 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.