Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29855
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorДіхтярь, А. М.-
dc.contributor.authorФедак, Н. В.-
dc.contributor.authorТимчук, С. М.-
dc.date.accessioned2023-04-13T00:41:05Z-
dc.date.available2023-04-13T00:41:05Z-
dc.date.issued2011-05-19-
dc.identifier.citationДіхтярь А.М., Федак Н.В., Тимчук С.М. Токофероли – природні інгібітори окислення олії. Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 трав. 2011 р. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 27-28uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29855-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.titleТокофероли – природні інгібітори окислення оліїuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Tezy dop. Mizhnar. nauk._prakt. konf. 19.05.2011 r_1-27-28.pdf199.87 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.