Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29676
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКолесникова, М. Б.-
dc.contributor.authorАндрєєва, С. С.-
dc.date.accessioned2023-04-11T14:47:21Z-
dc.date.available2023-04-11T14:47:21Z-
dc.date.issued2014-05-22-
dc.identifier.citationКолесникова М. Б., Андрєєва С. С. Обґрунтування рецептурного складу соусів солодких на основі крохмалів фізичної модифікації. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 22 травня 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. У 2-х ч. Ч. 1. С. 33-34uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29676-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків : ХДУХТuk_UA
dc.relation.ispartofseriesІнноваційні технології харчової продукції ресторанної індустрії;Секція 1-
dc.titleОбґрунтування рецептурного складу соусів солодких на основі крохмалів фізичної модифікаціїuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezi_1-33-34.pdf250.18 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.