Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29576
Title: Шляхи збереження свіжості хліба із цільнозмеленого зерна пшениці
Authors: Бражник, Н. М.
Фалендиш, Н. О.
Терлецька, В. А.
Сильчук, Т. А.
Issue Date: 19-May-2011
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Бражник Н.М., Фалендиш Н.О., Терлецька В.А., Сильчук Т.А. Шляхи збереження свіжості хліба із цільнозмеленого зерна пшениці. Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 трав. 2011 р. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 14
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29576
Appears in Collections:Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy dop. Mizhnar. nauk._prakt. konf. 19.05.2011 r_1-14.pdf197.3 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.