Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/29483
Title: Вплив інноваційної технології водопідготовки на охорону праці та техніку безпеки на підприємстві
Authors: Стрікаленко, Т. В.
Кінева, Н.
Issue Date: 2013
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Стрікаленко Т. В., Кінева Н. Вплив інноваційної технології водопідготовки на охорону праці та техніку безпеки на підприємстві. Вода в харчових продуктах і для харчових продуктів : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф., м. Харків, 16-17 трав. 2013 р. Харків : ХДУХТ, 2013. С. 107-108.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29483
Appears in Collections:Вода в харчових продуктах і для харчових продуктів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_16.05.13_-107-108.pdf217.81 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.