Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29480
Title: Разработка альтернативного способа снижения содержания железа в природной воде
Authors: Стрикаленко, Т. В.
Дудник, Ю. В.
Шалыгин, А. В.
Issue Date: 2013
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Стрикаленко Т. В., Дудник Ю. В., Шалыгин А. В. Разработка альтернативного способа снижения содержания железа в природной воде. Вода в харчових продуктах і для харчових продуктів : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф., м. Харків, 16-17 трав. 2013 р. Харків : ХДУХТ, 2013. С. 101-102.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29480
Appears in Collections:Вода в харчових продуктах і для харчових продуктів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_16.05.13_-101-102.pdf231.52 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.