Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/29472
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСавгіра, Ю. О.-
dc.date.accessioned2023-04-09T15:49:21Z-
dc.date.available2023-04-09T15:49:21Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationСавгіра Ю. О. Альтернативний погляд на механізм руху колоїдних часток у водних розчинах. Вода в харчових продуктах і для харчових продуктів : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф., м. Харків, 16-17 трав. 2013 р. Харків : ХДУХТ, 2013. С. 85-86.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29472-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.titleАльтернативний погляд на механізм руху колоїдних часток у водних розчинахuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Вода в харчових продуктах і для харчових продуктів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_16.05.13_-85-86.pdf249.67 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.