Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29410
Title: Энтальпийный метод анализа термограмм
Authors: Потапов, В. А.
Семенюк, Д. П.
Гриценко, О. Ю.
Issue Date: 2013
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Потапов В. А., Семенюк Д. П., Гриценко О. Ю. Энтальпийный метод анализа термограмм. Вода в харчових продуктах і для харчових продуктів : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф., м. Харків, 16-17 трав. 2013 р. Харків : ХДУХТ, 2013. С. 71-72.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29410
Appears in Collections:Вода в харчових продуктах і для харчових продуктів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_16.05.13_-71-72.pdf231.27 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.