Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/29302
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЗакаблук, В. О.-
dc.contributor.authorМельник, К. Г.-
dc.date.accessioned2023-04-07T08:52:53Z-
dc.date.available2023-04-07T08:52:53Z-
dc.date.issued2012-04-25-
dc.identifier.citationЗакаблук В. О., Мельник К. Г. Теплообмін під час кипіння води. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2012 р.; наук. кер. Малафаєв М. Т. Харків. 2012. Ч. 2. С. 102uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29302-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleТеплообмін під час кипіння водиuk_UA
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_problemy_rozvytku_2012__2-102.pdf190.73 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.