Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29279
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСавін, М. В.-
dc.contributor.authorБондарєва, М. В.-
dc.date.accessioned2023-04-07T07:46:10Z-
dc.date.available2023-04-07T07:46:10Z-
dc.date.issued2012-04-25-
dc.identifier.citationСавін М. В., Бондарєва А. С. Визначення молярної маси цитрусового пектину віскозиметричним методом. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2012 р.; наук. кер. Євлаш В. В., Самойленко С. О. Харків. 2012. Ч. 2. С. 98uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29279-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleВизначення молярної маси цитрусового пектину віскозиметричним методомuk_UA
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_problemy_rozvytku_2012__2-98.pdf196.6 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.