Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29243
Title: Партнерство як фактор ефективної реалізації функцій бібліотеки ВНЗ
Authors: Семененко, Лариса Петрівна
Главчева, Юлія Миколаївна
Keywords: партнерство;бібліотека;бібліотека ВНЗ;функції бібліотеки ВНЗ;partnership;library;university library;university library functions;партнерство;библиотека;библиотека ВУЗов;функции библиотеки ВУЗов
Issue Date: 2015
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Семененко Л.П., Главчева Ю.М. Партнерство як фактор ефективної реалізації функцій бібліотеки ВНЗ. Бібліотека і користувач у сучасному інформаційному середовищі : наук.-практ. конференція, 17 квітня 2015 р. : [матеріали] / редкол. : Л. Д. Льовшина [та ін.]. Х. : ХДУХТ, 2015. С. 68-72.
Abstract: Розглянуто патнерство, як чинник підвищення якості бібліотечних послуг. Наголошено на тому, що державна політика має бути спрямованою на інтеграцію інформаційних ресурсів, які представлені у різних середовищах, та розвиток інфраструктури бібліотечно-інформаційних закладів. Підготовка та розвиток кадрового ресурсу, матеріально-технічне та технологічне забезпечення можна реалізувати значно ефективніше шляхом долучення до регіональних та міжнародних корпоративних ініціатив. Висвітлено досвід партнерських відносин НТБ НТУ «ХПІ».
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29243
Appears in Collections:Бібліотека і користувач у сучасному інформаційному середовищі



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.