Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29205
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorДуденко, Н. В.-
dc.contributor.authorПанікарова, Б. О.-
dc.date.accessioned2023-04-06T12:40:04Z-
dc.date.available2023-04-06T12:40:04Z-
dc.date.issued2014-05-22-
dc.identifier.citationДуденко Н. В., Панікарова Б. О. Дослідження впливу протеолізу на мікробіологічні показники білкової добавки на основі рибної колагеновмісної сировини. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 22 травня 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. У 2-х ч. Ч. 1. С. 23-24uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29205-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків : ХДУХТuk_UA
dc.relation.ispartofseriesІнноваційні технології харчової продукції ресторанної індустрії;Секція 1-
dc.titleДослідження впливу протеолізу на мікробіологічні показники білкової добавки на основі рибної колагеновмісної сировиниuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezi_1-23-24.pdf191.19 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.