Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/29193
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДуденко, Н. В.-
dc.contributor.authorПанікарова, Б. О.-
dc.date.accessioned2023-04-06T12:18:14Z-
dc.date.available2023-04-06T12:18:14Z-
dc.date.issued2014-05-22-
dc.identifier.citationДуденко Н. В., Панікарова Б. О. Використання ресурсозберігальних технологій переробки колагеновмісної сировини. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 22 травня 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. У 2-х ч. Ч. 1. С. 12-13uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29193-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків : ХДУХТuk_UA
dc.relation.ispartofseriesПленарне засідання;-
dc.titleВикористання ресурсозберігальних технологій переробки колагеновмісної сировиниuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
tezi_1-12-13.pdf156.17 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.