Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28907
Title: Методи інтенсифікації теплообмінних процесів із застосуванням наносуспензій
Authors: Бондаренко, І. О.
Issue Date: 25-Apr-2012
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Бондаренко І. О. Методи інтенсифікації теплообмінних процесів із застосуванням наносуспензій. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2012 р.; наук. кер.: Потапов В. О. Харків: ХДУХТ, 2012. Ч. 2. С. 74
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28907
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_problemy_rozvytku_2012__2-74.pdf206.61 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.