Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28903
Title: | Використання ультразвукових коливань у харчовій промисловості |
Authors: | Яременко, В. А. |
Issue Date: | 25-Apr-2012 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Яременко В. А. Використання ультразвукових коливань у харчовій промисловості. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2012 р.; наук. кер.: Постнов Г. М. Харків: ХДУХТ, 2012. Ч. 2. С. 72 |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28903 |
Appears in Collections: | Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Aktualni_problemy_rozvytku_2012__2-72.pdf | 134.7 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.