Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28903
Title: Використання ультразвукових коливань у харчовій промисловості
Authors: Яременко, В. А.
Issue Date: 25-Apr-2012
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Яременко В. А. Використання ультразвукових коливань у харчовій промисловості. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2012 р.; наук. кер.: Постнов Г. М. Харків: ХДУХТ, 2012. Ч. 2. С. 72
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28903
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_problemy_rozvytku_2012__2-72.pdf134.7 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.