Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28896
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorРудь, О. С.-
dc.date.accessioned2023-04-03T07:37:36Z-
dc.date.available2023-04-03T07:37:36Z-
dc.date.issued2012-04-25-
dc.identifier.citationРудь О. С. Технічне оснащення лінії з виготовлення м’ясних напівфабрикатів. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2012 р.; наук. кер.: Афукова Н. О. Харків: ХДУХТ, 2012. Ч. 2. С. 68uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28896-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleТехнічне оснащення лінії з виготовлення м’ясних напівфабрикатівuk_UA
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_problemy_rozvytku_2012__2-68.pdf139.23 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.