Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28896
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Рудь, О. С. | - |
dc.date.accessioned | 2023-04-03T07:37:36Z | - |
dc.date.available | 2023-04-03T07:37:36Z | - |
dc.date.issued | 2012-04-25 | - |
dc.identifier.citation | Рудь О. С. Технічне оснащення лінії з виготовлення м’ясних напівфабрикатів. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2012 р.; наук. кер.: Афукова Н. О. Харків: ХДУХТ, 2012. Ч. 2. С. 68 | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28896 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.title | Технічне оснащення лінії з виготовлення м’ясних напівфабрикатів | uk_UA |
Appears in Collections: | Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Aktualni_problemy_rozvytku_2012__2-68.pdf | 139.23 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.