Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28811
Title: Analysis of the current situation of chinese squid processing industry
Other Titles: Аналіз поточної ситуації китайської промисловості з переробки кальмарів
Authors: Zhenkun, Cui
Issue Date: 15-May-2019
Publisher: Харків : ХДУХТ
Citation: Zhenkun Cui. Analysis of the current situation of chinese squid processing industry. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 15 травня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 2. С. 255-256
Series/Report no.: Управління розвитком бізнесу;Секція 16
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28811
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t2_15.05.19-255-256.pdf106.82 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.