Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28811
Title: | Analysis of the current situation of chinese squid processing industry |
Other Titles: | Аналіз поточної ситуації китайської промисловості з переробки кальмарів |
Authors: | Zhenkun, Cui |
Issue Date: | 15-May-2019 |
Publisher: | Харків : ХДУХТ |
Citation: | Zhenkun Cui. Analysis of the current situation of chinese squid processing industry. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 15 травня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 2. С. 255-256 |
Series/Report no.: | Управління розвитком бізнесу;Секція 16 |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28811 |
Appears in Collections: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
t2_15.05.19-255-256.pdf | 106.82 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.