Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/28811
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Zhenkun, Cui | - |
dc.date.accessioned | 2023-04-01T13:07:38Z | - |
dc.date.available | 2023-04-01T13:07:38Z | - |
dc.date.issued | 2019-05-15 | - |
dc.identifier.citation | Zhenkun Cui. Analysis of the current situation of chinese squid processing industry. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 15 травня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 2. С. 255-256 | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28811 | - |
dc.language.iso | en_US | uk_UA |
dc.publisher | Харків : ХДУХТ | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Управління розвитком бізнесу;Секція 16 | - |
dc.title | Analysis of the current situation of chinese squid processing industry | uk_UA |
dc.title.alternative | Аналіз поточної ситуації китайської промисловості з переробки кальмарів | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
t2_15.05.19-255-256.pdf | 106.82 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.