Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/28811
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorZhenkun, Cui-
dc.date.accessioned2023-04-01T13:07:38Z-
dc.date.available2023-04-01T13:07:38Z-
dc.date.issued2019-05-15-
dc.identifier.citationZhenkun Cui. Analysis of the current situation of chinese squid processing industry. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 15 травня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 2. С. 255-256uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28811-
dc.language.isoen_USuk_UA
dc.publisherХарків : ХДУХТuk_UA
dc.relation.ispartofseriesУправління розвитком бізнесу;Секція 16-
dc.titleAnalysis of the current situation of chinese squid processing industryuk_UA
dc.title.alternativeАналіз поточної ситуації китайської промисловості з переробки кальмарівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t2_15.05.19-255-256.pdf106.82 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.