Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28748
Title: Різання харчових продуктів пульсуючим струменем води
Authors: Жданов, Р. В.
Issue Date: 25-Apr-2012
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Жданов Р. В. Різання харчових продуктів пульсуючим струменем води. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2012 р.; наук. кер. Гордієнко О. В. Харків. 2012. Ч. 2. С. 61
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28748
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_problemy_rozvytku_2012__2-61.pdf164.42 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.