Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28737
Title: Использование продуктов переработки нута для повышения пищевой и биологической ценности продуктов питания
Authors: Воробьева, Н. В,
Issue Date: 25-Apr-2012
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Воробьева Н. В., Использование продуктов переработки нута для повышения пищевой и биологической ценности продуктов питания. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2012 р.; наук. кер. Казанцева И. Л., Рамазаева Л.Ф. Харків. 2012. Ч. 2. С. 58
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28737
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_problemy_rozvytku_2012__2-58.pdf139.92 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.