Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28737
Title: | Использование продуктов переработки нута для повышения пищевой и биологической ценности продуктов питания |
Authors: | Воробьева, Н. В, |
Issue Date: | 25-Apr-2012 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Воробьева Н. В., Использование продуктов переработки нута для повышения пищевой и биологической ценности продуктов питания. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2012 р.; наук. кер. Казанцева И. Л., Рамазаева Л.Ф. Харків. 2012. Ч. 2. С. 58 |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28737 |
Appears in Collections: | Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Aktualni_problemy_rozvytku_2012__2-58.pdf | 139.92 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.