Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/28723
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorШеїна, А. В.-
dc.date.accessioned2023-03-31T08:08:23Z-
dc.date.available2023-03-31T08:08:23Z-
dc.date.issued2012-04-25-
dc.identifier.citationШеїна А. В. Чинники, що впливають на коефіцієнти тертя овочевої сировини. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2012 р.; наук. кер. Заплетніков І. М. Харків. 2012. Ч. 2. С. 54uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28723-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleЧинники, що впливають на коефіцієнти тертя овочевої сировиниuk_UA
Располагается в коллекциях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Aktualni_problemy_rozvytku_2012__2-54.pdf138.2 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.