Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28607
Назва: Обоснование выбора технологий брикетирования растительного биосырья на основе энергосбережения
Інші назви: Обгрунтування вибору технологій брикетування рослинної біологічної сировини на основі енергозбереження
Ground of choice of energy-saving technologies of briquetting of biological digister
Автори: Нездоймышапка, Ю. Н.
Криницкий, В. Г.
Дата публікації: 2014
Видавництво: Харків: ХНТУСГ
Бібліографічний опис: Нездоймышапка Ю. Н. , Криницкий В. Г. Обоснование выбора технологий брикетирования растительного биосырья на основе энергосбережения. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства. Вип. 155 «Інноваційні технології деревообробної промисловості та механізації процесів у лісовому комплексі». 2014. С. 184-189
Серія/номер: Вісник Харків. нац. техн. ун-т. сіл. госп. ім. П. Василенка;№ 155
Короткий огляд (реферат): Проведен анализ существующих технологии брикетирования растительного биосырья. Обоснована технология и произведен выбор технологического оборудования на основе минимальных энергозатрат производства
Проведено аналіз існуючих технологій брикетування рослинної біологічної сировини сільськогосподарського виробництва в якості альтернативного палива. Обґрунтована технологія і виконано вибір технологічного обладнання на основі мінімальних енергетичних витрат виробництва
The analysis of types of biological raw material of agricultural production is conducted in quality an alternative fuel. Reasonable technologies and the choice of technological equipment is executed on the basis of minimum power charges of production
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28607
Розташовується у зібраннях:Вип. 155: Інноваційні технології деревообробної промисловості та механізації процесів у лісовому комплексі

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
VISNUK_№155_2014_35.pdf507.07 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.