Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28567
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorОдарченко, Д. М.-
dc.contributor.authorОдарченко, А. М.-
dc.contributor.authorСюсель, О. О.-
dc.contributor.authorКудряшов, А. І.-
dc.date.accessioned2023-03-28T19:53:17Z-
dc.date.available2023-03-28T19:53:17Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationОдарченко Д. М., Одарченко А. М., Сюсель О. О., Кудряшов А. І. Дослідження процесу заморожування ягід калини звичайної. Вода в харчових продуктах і для харчових продуктів : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф., м. Харків, 16-17 трав. 2013 р. Харків : ХДУХТ, 2013. С. 51-52.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28567-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.titleДослідження процесу заморожування ягід калини звичайноїuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Вода в харчових продуктах і для харчових продуктів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_16.05.13_-51-52.pdf217.29 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.