Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/28538
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Кіптела, Л. В. | - |
dc.contributor.author | Загорулько, А. М. | - |
dc.date.accessioned | 2023-03-28T16:58:23Z | - |
dc.date.available | 2023-03-28T16:58:23Z | - |
dc.date.issued | 2013 | - |
dc.identifier.citation | Кіптела Л. В., Загорулько А. М. Експериментальна ІЧ-сушарка плодово-ягідної сировини. Вода в харчових продуктах і для харчових продуктів : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф., м. Харків, 16-17 трав. 2013 р. Харків : ХДУХТ, 2013. С. 28-29. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28538 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.title | Експериментальна ІЧ-сушарка плодово-ягідної сировини | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Вода в харчових продуктах і для харчових продуктів |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
t_16.05.13_-28-29.pdf | 217.06 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.