Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28536
Title: Концепції щодо ролі води в органомістких системах
Authors: Іштван, Є. О.
Issue Date: 2013
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Іштван Є. О. Концепції щодо ролі води в органомістких системах. Вода в харчових продуктах і для харчових продуктів : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф., м. Харків, 16-17 трав. 2013 р. Харків : ХДУХТ, 2013. С. 26-27.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28536
Appears in Collections:Вода в харчових продуктах і для харчових продуктів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_16.05.13_-26-27.pdf218.33 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.