Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/28530
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЄвлаш, В. В.-
dc.contributor.authorПаламарчук, Г. В.-
dc.contributor.authorВакшуль, З. В.-
dc.date.accessioned2023-03-28T16:11:49Z-
dc.date.available2023-03-28T16:11:49Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationЄвлаш В. В., Паламарчук Г. В., Вакшуль З. В. Спектрофотометричне визначення вологості розчинників за допомогою хлоранілової кислоти. Вода в харчових продуктах і для харчових продуктів : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф., м. Харків, 16-17 трав. 2013 р. Харків : ХДУХТ, 2013. С. 15-16.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28530-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.titleСпектрофотометричне визначення вологості розчинників за допомогою хлоранілової кислотиuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Вода в харчових продуктах і для харчових продуктів

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
t_16.05.13_-15-16.pdf239.7 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.