Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/2844
Title: | Теоретичні основи якості кави натуральної розчинної |
Authors: | Жарінова, С. О. Галич, І. В. |
Issue Date: | 2021 |
Publisher: | Харків: ДБТУ |
Citation: | Жарінова С. О., Галич І. В. Теоретичні основи якості кави натуральної розчинної. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв»; Харків: ДБТУ, 2021. 578-579 с. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/2844 |
Appears in Collections: | Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
materialy-MNPK_SIAHV_2021-578-579.pdf | 288.29 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.