Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/2844
Title: Теоретичні основи якості кави натуральної розчинної
Authors: Жарінова, С. О.
Галич, І. В.
Issue Date: 2021
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Жарінова С. О., Галич І. В. Теоретичні основи якості кави натуральної розчинної. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв»; Харків: ДБТУ, 2021. 578-579 с.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/2844
Appears in Collections:Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
materialy-MNPK_SIAHV_2021-578-579.pdf288.29 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.