Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/2844
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЖарінова, С. О.-
dc.contributor.authorГалич, І. В.-
dc.date.accessioned2022-07-07T09:37:01Z-
dc.date.available2022-07-07T09:37:01Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationЖарінова С. О., Галич І. В. Теоретичні основи якості кави натуральної розчинної. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв»; Харків: ДБТУ, 2021. 578-579 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/2844-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleТеоретичні основи якості кави натуральної розчинноїuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
materialy-MNPK_SIAHV_2021-578-579.pdf288.29 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.