Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28435
Title: Шляхи підвищення надійності і безпеки систем керування енергопотоками живлення електрообігрівної підлоги
Other Titles: Пути повышения надежности и безопасности систем управления энергопотоками питания электрообогреваемых полов
Ways of increase of reliability and safety of systems of keru-vannya by the energystreams of feed of floor of electroheating
Authors: Романченко, М. А.
Тіщенко, Л. М.
Хвесик, А. Є.
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХНТУСГ
Citation: Романченко М. А. , Тіщенко Л. М. , Хвесик А. Є. Шляхи підвищення надійності і безпеки систем керування енергопотоками живлення електрообігрівної підлоги. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства присвячений 85-річчю університету. Вип. 157 «Технічні системи і технології тваринництва». 2015. С. 119-129
Series/Report no.: Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка присв. 85-річчю ун-ту;№ 157
Abstract: Приведено результати теоретичних досліджень щодо оптимізації режимів керуваня енергопотоками живлення нагрівників багатоярусної електротеплоакумулювальної системи опалення гріючою підлогою виробничих тваринницьких споруд
Приведены результаты теоретических исследований оптимизации режимов управления энергопотоками питания нагревателей многоярусной электротеплоаккумулюющей системы отопления электрообогревающим полом производственных животноводческих сооружений
The results of theoretical researches of optimization of the modes of management the energystreams of feed of heaters of the mnooyarusnoy elektroteploakkumulyuyuschey system of heating are resulted electro-heating the for-crow-bar of production stockraising buildings
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28435
Appears in Collections:Випуск 157: Технічні системи і технології тваринництва.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
VISNUK_№157_2015_23.pdf251.95 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.