Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28385
Title: | Дослідження дисперсного складу фруктового напівфабрикату для виробництва напою смузі |
Authors: | Одарченко, Дмитро Миколайович Соколова, Євгенія Борисівна Михайлик, Володимир Іванович |
Issue Date: | 2017 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Одарченко Д. М., Соколова Є. Б., Михайлик В. І. Дослідження дисперсного складу фруктового напівфабрикату для виробництва напою смузі. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: матеріали другої Міжнар. наук.-практ. конф., 05-07 вересня 2017 р.; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі, Таврійський держ. агротехнологічний ун-т. Харків: ХДУХТ, 2017. С. 275-276. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28385 |
Appears in Collections: | Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
Innovatsiyni_aspekty_rozvytku_2017_275-276.pdf | 114.35 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.