Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28385
Title: Дослідження дисперсного складу фруктового напівфабрикату для виробництва напою смузі
Authors: Одарченко, Дмитро Миколайович
Соколова, Євгенія Борисівна
Михайлик, Володимир Іванович
Issue Date: 2017
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Одарченко Д. М., Соколова Є. Б., Михайлик В. І. Дослідження дисперсного складу фруктового напівфабрикату для виробництва напою смузі. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: матеріали другої Міжнар. наук.-практ. конф., 05-07 вересня 2017 р.; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі, Таврійський держ. агротехнологічний ун-т. Харків: ХДУХТ, 2017. С. 275-276.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28385
Appears in Collections:Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності

Files in This Item:
File SizeFormat 
Innovatsiyni_aspekty_rozvytku_2017_275-276.pdf114.35 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.