Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28385
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorОдарченко, Дмитро Миколайович-
dc.contributor.authorСоколова, Євгенія Борисівна-
dc.contributor.authorМихайлик, Володимир Іванович-
dc.date.accessioned2023-03-27T15:58:07Z-
dc.date.available2023-03-27T15:58:07Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationОдарченко Д. М., Соколова Є. Б., Михайлик В. І. Дослідження дисперсного складу фруктового напівфабрикату для виробництва напою смузі. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: матеріали другої Міжнар. наук.-практ. конф., 05-07 вересня 2017 р.; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі, Таврійський держ. агротехнологічний ун-т. Харків: ХДУХТ, 2017. С. 275-276.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28385-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleДослідження дисперсного складу фруктового напівфабрикату для виробництва напою смузіuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності

Files in This Item:
File SizeFormat 
Innovatsiyni_aspekty_rozvytku_2017_275-276.pdf114.35 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.