Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28286
Title: Розробка технологічних режимів низькотемпературного способу водопідготовки для виробництва напоїв
Authors: Курчевич, І. В.
Тодорова, М. С.
Issue Date: 25-Apr-2012
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Курчевич І. В., Тодорова М. С. Розробка технологічних режимів низькотемпературного способу водопідготовки для виробництва напоїв. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2012 р.; наук. кер. Коваленко О. О. Харків. 2012. Ч. 2. С. 30
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28286
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_problemy_rozvytku_2012__2-30.pdf153.34 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.