Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28268
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorФилипенко, О. М.-
dc.contributor.authorСмокова, Л. М.-
dc.date.accessioned2023-03-26T08:51:37Z-
dc.date.available2023-03-26T08:51:37Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationФилипенко О. М., Смокова Л. М. Шляхи підвищення конкурентоспроможності підприємств торгівлі. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р. Харків : ХДУХТ, 2020. Ч. 2. С. 236-237.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28268-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.titleШляхи підвищення конкурентоспроможності підприємств торгівліuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tk2_14.05.20_236-237.pdf432.77 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.