Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28264
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСибірякова, І. Г.-
dc.date.accessioned2023-03-26T08:45:17Z-
dc.date.available2023-03-26T08:45:17Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationСибірякова І. Г. Інформаційно-комунікаційні технології й управління бізнес-процесами. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р. Харків : ХДУХТ, 2020. Ч. 2. С. 228-229.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28264-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.titleІнформаційно-комунікаційні технології й управління бізнес-процесамиuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tk2_14.05.20_228-229.pdf432.54 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.