Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28262
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГросул, В. А.-
dc.contributor.authorЗубков, С. О.-
dc.date.accessioned2023-03-26T08:41:29Z-
dc.date.available2023-03-26T08:41:29Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationГросул В. А., Зубков С. О. Сучасний стан харчування населення в Україні. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р. Харків : ХДУХТ, 2020. Ч. 2. С. 224-225.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28262-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.titleСучасний стан харчування населення в Україніuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tk2_14.05.20_224-225.pdf431.89 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.