Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28251
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКудряшов, І. О.-
dc.contributor.authorАртюгін, А. В.-
dc.date.accessioned2023-03-26T08:21:24Z-
dc.date.available2023-03-26T08:21:24Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationКудряшов І. О., Артюгін А. В. Сучасні методи та засоби викладання фізичної культури та спорту для підтримки імунної системи людини. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р. Харків : ХДУХТ, 2020. Ч. 2. С. 202-203.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28251-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.titleСучасні методи та засоби викладання фізичної культури та спорту для підтримки імунної системи людиниuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tk2_14.05.20_202-203.pdf485.76 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.