Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28249
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКов’ях, І. І.-
dc.date.accessioned2023-03-26T08:16:50Z-
dc.date.available2023-03-26T08:16:50Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationКов’ях І. І. The purpose and utility of the formal and informal translation plan (Призначення та доцільність формального й неформального планів перекладу) . Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р. Харків : ХДУХТ, 2020. Ч. 2. С. 198-199.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28249-
dc.language.isoenuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.titleThe purpose and utility of the formal and informal translation plan (Призначення та доцільність формального й неформального планів перекладу)uk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tk2_14.05.20_198-199.pdf485.64 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.