Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28248
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГоловко, О. В.-
dc.date.accessioned2023-03-26T08:10:24Z-
dc.date.available2023-03-26T08:10:24Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationГоловко О. В. Роль і місце вивчення економічної та соціальної історії в гуманітарній підготовці фахівців підприємств харчових виробництв і торгівлі. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р. Харків : ХДУХТ, 2020. Ч. 2. С. 196-197.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28248-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.titleРоль і місце вивчення економічної та соціальної історії в гуманітарній підготовці фахівців підприємств харчових виробництв і торгівліuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tk2_14.05.20_196-197.pdf486.37 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.