Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28245
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorСапожнікова, Л. Я.-
dc.contributor.authorБорисова, А. А.-
dc.date.accessioned2023-03-26T08:05:01Z-
dc.date.available2023-03-26T08:05:01Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationБорисова А. А., Сапожнікова Л. Я. Nominating units for marking confectionery products (Номінативні одиниці на позначення кондитерських виробів). Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р. Харків : ХДУХТ, 2020. Ч. 2. С. 190-191.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28245-
dc.language.isoenuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.titleNominating units for marking confectionery products (Номінативні одиниці на позначення кондитерських виробів)uk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tk2_14.05.20_190-191.pdf486.96 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.