Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28245
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Сапожнікова, Л. Я. | - |
dc.contributor.author | Борисова, А. А. | - |
dc.date.accessioned | 2023-03-26T08:05:01Z | - |
dc.date.available | 2023-03-26T08:05:01Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.citation | Борисова А. А., Сапожнікова Л. Я. Nominating units for marking confectionery products (Номінативні одиниці на позначення кондитерських виробів). Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р. Харків : ХДУХТ, 2020. Ч. 2. С. 190-191. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28245 | - |
dc.language.iso | en | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.title | Nominating units for marking confectionery products (Номінативні одиниці на позначення кондитерських виробів) | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tk2_14.05.20_190-191.pdf | 486.96 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.