Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28207
Назва: Аналіз технологій підготовки залишків після анаеробного бродіння
Інші назви: Анализ технологий подготовки остатков после анаэробного брожения
Analysis technology training residue after anaerobic fermentation
Автори: Скляр, О. Г.
Скляр, Р. В.
Ключові слова: біогаз;метаногенеруючі бактерії;поживні речовини;зброджувана маса;анаеробний процес;гній;поточні витрати
Дата публікації: 2015
Видавництво: Харків: ХНТУСГ
Бібліографічний опис: Скляр О. Г. , Скляр Р. В. Аналіз технологій підготовки залишків після анаеробного бродіння. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства. вип. 156 «Технічні науки» «Механізація сільськогосподарського виробництва». 2015. С. 649-655
Серія/номер: Вісник Харків. нац. техн. ун-т. сіл. госп. ім. П. Василенка;№ 156
Короткий огляд (реферат): В роботі описується поточний стан технологій по відокремленню поживних речовин із залишків від бродіння. Наводиться можлива ступінь концентрації поживних речовин, витрати по технологіям та їх ефективність, а також оцінюються існуючі технології. Останні порівнюються з поточними витратами з використання залишків від бродіння і таким чином розглядається застосовність технологій на практиці
В работе наводится анализ технологий подготовки остатков от брожения в биогазовых установках
In this paper the analysis of induced technology training residues from the fermentation in biogas plants
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28207
Розташовується у зібраннях:Випуск 156: Механізація сільськогосподарського виробництва

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
VISNUK_№156_2015_99.pdf332.16 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.