Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28206
Назва: Шляхи зниження витрат енергії на нагрівання води при доїнні корів
Інші назви: Пути снижения расхода энергии на нагрев воды при доении коров
Ways to reduce energy consumption for water heating during milking cows
Автори: Болтянський, Б. В.
Ключові слова: енергозбереження;плавнорегульований електродний водонагрівач;діапазон регулювання;міжелектродний простір;економічна доцільність;энергосбережение;плавнорегулируемый электродный водонагреватель;диапазон регулирования;межэлектродное пространство;экономическая целесообразность;energy saving;continuously-variable electrode water heater;setting range;the inter-electrode space;the economic feasibility
Дата публікації: 2015
Видавництво: Харків: ХНТУСГ
Бібліографічний опис: Болтянський Б. В. Шляхи зниження витрат енергії на нагрівання води при доїнні корів. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства. вип. 156 «Технічні науки» «Механізація сільськогосподарського виробництва». 2015. С. 641-648
Серія/номер: Вісник Харків. нац. техн. ун-т. сіл. госп. ім. П. Василенка;№ 156
Короткий огляд (реферат): Стаття присвячена проблемі зниження енерговитрат на нагрівання води при доїнні корів за рахунок застосування плавнорегульованих електродних водонагрівачів з об’ємним екраном
Статья посвящена проблеме снижения энергозатрат на нагрев воды при доении коров за счет применения плавнорегулируемых электродных водонагревателей с объемным экраном
The article deals with the problem of reducing energy consumption for water heating during milking cows through the use of continuously-variable electrode heaters with a volumetric screen
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28206
Розташовується у зібраннях:Випуск 156: Механізація сільськогосподарського виробництва

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
VISNUK_№156_2015_98.pdf801.57 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.