Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28097
Назва: Вивчення функціональних властивостей емульгаторів ацилгліцеринної природи, виготовлених за м'яких умов
Автори: Мурликіна, Наталя Віталіївна
Упатова, Олена Іванівна
Дата публікації: 2017
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Мурликіна Н. В., Упатова О. І. Вивчення функціональних властивостей емульгаторів ацилгліцеринної природи, виготовлених за м'яких умов. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: матеріали другої Міжнар. наук.-практ. конф., 05-07 вересня 2017 р.; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі, Таврійський держ. агротехнологічний ун-т. Харків: ХДУХТ, 2017. С. 269-270.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28097
Розташовується у зібраннях:Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Innovatsiyni_aspekty_rozvytku_2017_269-270.pdf121.95 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.