Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27991
Назва: Формування лушпинності насіння кондитерського соняшнику залежно від агротехнічних прийомів вирощування
Автори: Коркодола, М. М.
Макляк, К. М.
Науковий керівник : Макляк, К. М.
Дата публікації: 2022
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Коркодола М. М., Макляк К. М. Формування лушпинності насіння кондитерського соняшнику залежно від агротехнічних прийомів вирощування. Наукові засади підвищення ефективності сільськогосподарського виробництва: матеріали VІ Міжнар. наук.-практ. конф., присв. ювілейним річницям проф. О. М. Можейка, В. В. Милого, Ю. В. Будьонного, І. І. Назаренка, 29–30 листопада 2022 р., наук. кер. К. М. Макляк. Держ. біотехнологічний ун-т. Харків, 2022. С. 159-161
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27991
Розташовується у зібраннях:"Наукові засади підвищення ефективності сільськогосподарського виробництва": матеріали VI Міжнародної науково-практичної конференції, присвяченої ювілейним річницям проф. О. М. Можейка, В. В. Милого, Ю. В. Будьоного, І. І. Назаренка

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
6_SCIENTIFIC BASIS_2022-160-162.pdf287.01 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.