Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/27962
Название: Оцінювання якості м'ясних січених виробів, смажених у функціонально-замкнених середовищах
Авторы: Михайлов, Валерій Михайлович
Карпенко, Людмила Костянтинівна
Ляшенко, Богдан Віталійович
Дата публикации: 2017
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Михайлов В. М., Карпенко Л. К., Ляшенко Б. В. Оцінювання якості м'ясних січених виробів, смажених у функціонально-замкнених середовищах. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: матеріали другої Міжнар. наук.-практ. конф., 05-07 вересня 2017 р.; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі, Таврійський держ. агротехнологічний ун-т. Харків: ХДУХТ, 2017. С. 163-164.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27962
Располагается в коллекциях:Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Innovatsiyni_aspekty_rozvytku_2017_163-164.pdf97.67 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.