Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27950
Title: Застосування дескрипторно-профільного методу дегустаційного аналізу під час оцінювання органолептичних показників якості арахісових паст
Authors: Ленерт, Світлана Олександрівна
Хоменко, Ольга Олексіївна
Хацкевич, Юрій Миколайович
Дубініна, Антоніна Анатоліївна
Issue Date: 2017
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Ленерт С. А., Хоменко О. О., Хацкевич Ю. М., Дубініна А. А. Застосування дескрипторно-профільного методу дегустаційного аналізу під час оцінювання органолептичних показників якості арахісових паст. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: матеріали другої Міжнар. наук.-практ. конф., 05-07 вересня 2017 р.; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі, Таврійський держ. агротехнологічний ун-т. Харків: ХДУХТ, 2017. С. 261-262.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27950
Appears in Collections:Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_aspekty_rozvytku_2017_261-262.pdf103.16 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.