Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/27950
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЛенерт, Світлана Олександрівна-
dc.contributor.authorХоменко, Ольга Олексіївна-
dc.contributor.authorХацкевич, Юрій Миколайович-
dc.contributor.authorДубініна, Антоніна Анатоліївна-
dc.date.accessioned2023-03-23T16:33:02Z-
dc.date.available2023-03-23T16:33:02Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationЛенерт С. А., Хоменко О. О., Хацкевич Ю. М., Дубініна А. А. Застосування дескрипторно-профільного методу дегустаційного аналізу під час оцінювання органолептичних показників якості арахісових паст. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: матеріали другої Міжнар. наук.-практ. конф., 05-07 вересня 2017 р.; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі, Таврійський держ. агротехнологічний ун-т. Харків: ХДУХТ, 2017. С. 261-262.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27950-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleЗастосування дескрипторно-профільного методу дегустаційного аналізу під час оцінювання органолептичних показників якості арахісових пастuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_aspekty_rozvytku_2017_261-262.pdf103.16 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.