Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/27816
Назва: Применение льняного семени в качестве пищевой добавки в рецептуре ржано-пшеничного хлеба
Автори: Байысбаева, М. П.
Изембаева, А. К.
Молдақұлова, З. Н.
Жуманазар, Д. Б.
Дата публікації: 2022
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Байысбаева М. П., Изембаева А. К., Молдақұлова З. Н., Жуманазар Д. Б. Применение льняного семени в качестве пищевой добавки в рецептуре ржано-пшеничного хлеба. Наукові засади підвищення ефективності сільськогосподарського виробництва: матеріали VІ Міжнар. наук.-практ. конф., присв. ювілейним річницям проф. О. М. Можейка, В. В. Милого, Ю. В. Будьонного, І. І. Назаренка, 29–30 листопада 2022 р.. Держ. біотехнологічний ун-т. Харків, 2022. С. 36-39
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27816
Розташовується у зібраннях:"Наукові засади підвищення ефективності сільськогосподарського виробництва": матеріали VI Міжнародної науково-практичної конференції, присвяченої ювілейним річницям проф. О. М. Можейка, В. В. Милого, Ю. В. Будьоного, І. І. Назаренка

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
6_SCIENTIFIC BASIS_2022-37-40.pdf292.13 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.