Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27799
Title: Інтерактивний підхід до модернізації вищої професійної освіти
Authors: Муравйова, О. М.
Крупей, М. І.
Issue Date: 15-May-2019
Publisher: Харків : ХДУХТ
Citation: Муравйова О. М., Крупей М. І. Інтерактивний підхід до модернізації вищої професійної освіти. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 15 травня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 2. С. 225-226
Series/Report no.: Наукові основи гуманітарної підготовки фахівців підприємств харчових виробництв і торгівлі;Секція 15
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27799
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t2_15.05.19-225-226.pdf140.63 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.