Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27799
Title: | Інтерактивний підхід до модернізації вищої професійної освіти |
Authors: | Муравйова, О. М. Крупей, М. І. |
Issue Date: | 15-May-2019 |
Publisher: | Харків : ХДУХТ |
Citation: | Муравйова О. М., Крупей М. І. Інтерактивний підхід до модернізації вищої професійної освіти. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 15 травня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 2. С. 225-226 |
Series/Report no.: | Наукові основи гуманітарної підготовки фахівців підприємств харчових виробництв і торгівлі;Секція 15 |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27799 |
Appears in Collections: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
t2_15.05.19-225-226.pdf | 140.63 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.