Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27799
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Муравйова, О. М. | - |
dc.contributor.author | Крупей, М. І. | - |
dc.date.accessioned | 2023-03-22T16:52:11Z | - |
dc.date.available | 2023-03-22T16:52:11Z | - |
dc.date.issued | 2019-05-15 | - |
dc.identifier.citation | Муравйова О. М., Крупей М. І. Інтерактивний підхід до модернізації вищої професійної освіти. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 15 травня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 2. С. 225-226 | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27799 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків : ХДУХТ | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Наукові основи гуманітарної підготовки фахівців підприємств харчових виробництв і торгівлі;Секція 15 | - |
dc.title | Інтерактивний підхід до модернізації вищої професійної освіти | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
t2_15.05.19-225-226.pdf | 140.63 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.