Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27799
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМуравйова, О. М.-
dc.contributor.authorКрупей, М. І.-
dc.date.accessioned2023-03-22T16:52:11Z-
dc.date.available2023-03-22T16:52:11Z-
dc.date.issued2019-05-15-
dc.identifier.citationМуравйова О. М., Крупей М. І. Інтерактивний підхід до модернізації вищої професійної освіти. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 15 травня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 2. С. 225-226uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27799-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків : ХДУХТuk_UA
dc.relation.ispartofseriesНаукові основи гуманітарної підготовки фахівців підприємств харчових виробництв і торгівлі;Секція 15-
dc.titleІнтерактивний підхід до модернізації вищої професійної освітиuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t2_15.05.19-225-226.pdf140.63 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.